Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
Buitenmatten op maat

Buitenmatten op maat

Beschikbaar in diverse maten
Volledig waterdoorlatend
Gratis verzending

Mattador Master

Borstelmat

Zwart
22 mm
Navigeer verder

Waarom een deurmat buiten?

Als je erover nadenkt is het heel logisch. In veel situaties is het slim om vuil buiten al van de schoenen te verwijderen. Met een robuuste mat buiten zorg je er voor dat het binnen schoon blijft. En zo’n deurmat buiten kan nog mooi zijn ook, zeker wanneer deze mat van uitstekende kwaliteit is, zoals de Mattador Master.

Over de schoonloopmat voor buiten

Een buitenmat is een mat dat ervoor zorgt dat er überhaupt geen vuil je huis binnenkomt, zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij je binnenmat. Met stugge vezels wordt het vuil maximaal van je schoenzolen verwijderd. Wat je overhoudt is een frisse entree, thuis of op het werk. Het kan met een schoonloopmat van Mattador. De voordelen:

  • Grondige vuilverwijdering
  • Bestand tegen regen
  • Ook geschikt voor dagelijks gebruik op de zaak

Omdat een deurmat voor buiten bestand moet zijn tegen regen en die niet als een spons vast moet houden, zijn buitenmatten altijd schoonloopmatten. Bij buiten deurmatten stroomt het water gewoon door de mat heen zonder de schoonloopmat aan te tasten. Regenwater trekt niet in de mat, waardoor hij niet gaat schimmelen of rotten. De mat droogt vanzelf weer op in de zon en blijft zo mooi als hij is.

De borstel buitenmat op maat

Misschien wel de beste deurmat voor buiten is de Mattador Master. Deze borstelmat is er voor het zware werk. De buitenmat doet precies wat je denkt: met borstels je schoenzolen schoonmaken. De stugge borstels zitten in een massief aluminium frame, dat natuurlijk waterdoorlatend is voor buiten. Met een borstelmat voor buiten ga je dus voor diepe, maximale reiniging. De borstelmat is in twee maten te verkrijgen, waardoor deze altijd goed op maat is voor jouw entree.

“Laat het vuil waar het hoort. Buiten.”

100% MAATWERK
Jij stuurt ons de maten, wij zorgen dat het perfect past.
NEDERLANDSE KWALITEIT
Waar kun je het beter halen dan uit de tapijthoofdstad van ons land?
ONGEKENDE SERVICE
Bij een topproduct hoort ondersteuning van de bovenste plank.
Waarom jij een Mattador wilt
100% maatwerk
Constante kwaliteit
Gemaakt in Nederland
Gratis verzending
Altijd retourneren
Professionele service
Gooswijn
Gooswijn