Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
Deurmat met logo van Mattador
HomeDeurmatten op maatDeurmatten met logo

Deurmat met logo

Mattador deurmatten met logo geven jouw bedrijfspand of winkel de professionele uitstraling waar je naar op zoek bent. Deze deurmatten van de hoogste kwaliteit bedrukken wij vakkundig met jouw eigen logo. Dat is pas een mooie binnenkomer!

  • Wasbare logomat
  • Op maat gesneden tot op de millimeter
  • Hoge kwaliteit matten uit Nederland
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis proefstaaltjes
Stel mijn mat samen

ZO DOEN WE DAT

Wat een mat tot een Mattador maakt

Ontdek jouw persoonlijke premium mat op maat

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Onze klantenservice staat voor je klaar

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Deurmat op maat met logo

Bij Mattador krijg jij een echte deurmat op maat. Geef de gewenste breedte en lengte op en wij snijden de deurmat tot op de millimeter op maat. Ook de afmetingen van het logo bepaal jij helemaal zelf. Naast logo’s bedrukken wij deze deurmatten ook net zo gemakkelijk met teksten of foto’s. Bij Mattador ontwerp jij je eigen deurmat.

Onze logomatten

Ieder bedrijfspand of winkel heeft andere eigenschappen, daarom bieden wij twee soorten logomatten. Een binnenmat en een buitenmat op maat. De binnenmat is in de basis een droogloopmat maar heeft ook een schoonloopfunctie. De buitenmat is uitsluitend een schoonloopmat.

Binnenmat: Droogloopmat met logo

De Mattador droogloopmat met logo is een echte binnenmat. Deze logomat heeft een uitstekende vochtopname, maar dat betekent niet dat de mat geen vuil verwijdert. Integendeel: deze droogloopmat verwijdert ook veel vuil. Onze buitenmatten met logo zijn hier uiteraard wel nog net wat beter in.

Deze droogloopmat wordt professioneel bedrukt met jouw logo en is helemaal kleurvast. De mat is gewoon wasbaar. Daarnaast leveren wij deze logomat in maar liefst 65 kleuren! Deze deurmat is voorzien van antislip en wordt desgewenst geleverd met een rubberrand.

Buitenmat: Schoonloopmat met logo

Komen jouw klanten of medewerkers binnen met vuile schoenen? Ga dan voor een echte schoonloopmat met jouw logo. Deze logomat is stug, duurzaam en waterdoorlatend en verwijdert alle vuil dat naar binnen dreigt te komen.

Deze inloopmat voor zakelijk gebruik blinkt uit in effectiviteit en duurzaamheid. Dat betekent dat je van deze logomat jarenlang plezier zult hebben. Ook de schoonloopmat met logo is leverbaar met een rubberrand en is altijd voorzien van antislip.

Deurmat bedrukken met tekst of foto

Ga jij niet voor een logo, maar voor een tekst of foto op de deurmat? Geen probleem, neem eens een kijkje op onze pagina over het bedrukken van deurmatten met tekst of foto’s.

“Mattador deurmatten vakkundig bedrukt met jouw eigen logo”

Logomat van Mattador deurmatten

Offerte deurmat met logo

Stel direct je eigen mat samen en ontvang een offerte op maat voor jouw logomat!

Heb je nog vragen over onze deurmatten met logo? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar.

Stel mijn mat samen
Gepersonaliseerde mat op maat bedrukken met logo, tekst of foto