Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
HomeDeurmatten op maatOnderhoud van deurmatten

Deurmat schoonmaken & onderhouden

Hoe houd je jouw Mattador net zo mooi als toen hij bij je bezorgd werd? Hier lees je hoe jij jouw deurmat het beste schoonmaakt en onderhoudt.

HOE ONDERHOUD JE JOUW MATTADOR?

Een premium deurmat als jouw Mattador heeft weinig onderhoud nodig. Toch kan hij af en toe best een beetje hulp van de stofzuiger gebruiken. Om te zorgen dat jouw prachtige Mattador in perfecte staat blijft leggen we graag uit hoe je jouw deurmat het beste onderhoudt.

Onderhoudstips
00:29

BEKIJK ONDERHOUD PER MATTADOR

General en Admiral

Onze General en Admiral behouden hun werking als ze regelmatig worden schoongemaakt. De stofzuiger is hierbij je grootste vriend. Eventuele vlekken kun je verwijderen met kraanwater. Ga niet met een schuursponsje of iets dergelijks op de deurmat schuren. Hierdoor kun je de mat beschadigen. Klop de mat niet uit! Dit kan er namelijk voor zorgen dat de rug beschadigt of zelfs scheurt.

Bij zakelijk gebruik kan je Mattador industrieel gereinigd worden, bijvoorbeeld met stofzuigers met roterende koppen. Hiervoor kun je ook een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren.

Gepersonaliseerde binnenmat

De logomatten voor binnen zijn droogloopmatten. Een droogloopmat moet regelmatig worden gezogen om het vuil uit de vezels te halen. Daarnaast zijn droogloopmatten, als dit specifiek wordt aangegeven, machinaal wasbaar op 30 graden. Gebruik bij het wassen geen wasverzachter. Dit vermindert namelijk de vochtopname van de mat. Heb je een wasmachine met een capaciteit van 7-8 kg, dan kun je tot maximaal 1,5 m2 wassen. Een wasmachine met een capaciteit van 5 kg kan maximaal 1,2 m2 wassen. Deurmatten met grote afmetingen moeten industrieel worden gewassen. Maak het filter van je wasmachine na het wassen schoon, want de mat kan pluizen loslaten. Was geen matten met elkaar die niet dezelfde kleur hebben. Droog de deurmat niet in het directe zonlicht om verkleuring te voorkomen.

Gepersonaliseerde buitenmat

Onze logomatten voor buiten kun je afspoelen met water en niet-agressieve zeep. Je kunt ze ook afspuiten met de tuinslang, maar doe dat niet te dicht op de mat. Houdt minimaal 1,5 meter afstand. Laat de deurmat goed drogen als hij schoon is. Deze schoonloopmatten voor buiten kun je natuurlijk ook stofzuigen, maar dan moeten ze wel heel goed droog zijn!

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Onze klantenservice staat voor je klaar

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador