Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
HomeDeurmatten op maatStalenkoffertje – Deurmatten
Proefstalen luxe binnenmatten
Proefstalen luxe binnenmatten
Mattador proefstaaltjes

Stalenkoffertje binnenmatten op maat

Stalenkoffertje - Deurmatten

9,95
Mat bestellen

Kun je niet kiezen tussen de binnenmatten? Of wil je graag controleren welke opvulmat je nodig hebt? Vraag dan gratis* een stalenkoffertje aan. In het koffertje zit van elke mat een proefstaaltje. Zo kun je zelf voelen en zien welke Mattador het beste bij jou en je vloer past.

Wat is een opvulmat?

Een opvulmat vult de ruimte onder de mat op als je bijvoorbeeld een uitsparing of kruipluik hebt. De opvulmat hoeft niet verlijmd te worden met je deurmat en kan op elke ondergrond worden gelegd.

Mijn ruimte is te diep voor een opvulmat

Heb je aan één opvulmat niet genoeg? Maak dan een combinatie met een andere opvulmat. De opvulmatten zijn stapelbaar en blijven netjes op hun plek liggen.

Wat is lengte en wat is breedte?

Als je voor de ruimte staat waar de mat moet komen te liggen is de afmeting van boven naar beneden de lengte van de mat. De afmeting van links naar rechts is de breedte. Voer je afmetingen trouwens in centimeters in!

Een mat met schuine zijdes

Als de mat op een plek komt te liggen die niet helemaal recht is, bestel de mat dan op de grootste lengte en grootste breedte.

Luxe randafwerking met antislip

De exclusieve Mattador randafwerking is een smalle zwarte band die om je deurmat wordt gezet. De afwerking geeft je mat een extra luxe uitstraling. Daarnaast wordt je mat voorzien van een extra antisliplaag, waardoor hij nog beter op zijn plaats blijft liggen!

Ik moet mijn mat nog bijsnijden

Als je mat in een uitsparing komt te liggen, of je moet de mat nog bijsnijden kies dan niet voor een randafwerking.

9,95 incl. btw
Binnen 2 werkdagen in huis
Bezorg- & retourinformatie

Het Mattador stalenkoffertje heeft een levertijd van ongeveer 2 werkdagen. We versturen de proefstaaltjes met de post, dus houd je brievenbus goed in de gaten!

Gratis* Mattador stalenkoffertje

Kun je niet kiezen tussen de binnenmatten? Of wil je graag controleren welke opvulmat je nodig hebt? Vraag dan gratis* een stalenkoffertje aan. In het koffertje zit van elke mat een proefstaaltje. Zo kun je zelf voelen en zien welke Mattador het beste bij jou en je vloer past.

*Gratis

Hoe het werkt

Je betaalt eenmalig 9,95 en krijgt dan van alle binnenmatten een proefstaaltje. De gemaakte kosten krijg je terug in de vorm van een kortingscode.

Geef maten door om de deurmat op maat te laten maken
Kwaliteit

Daarom Mattador

Mattador past bij je vloer. Maar Mattador past ook precies óp je vloer. Onze deurmatten zijn altijd perfect op maat gemaakt. Dat moet ook wel, want eigenlijk gaat het hier om maatpakken – maar dan voor je vloer.

Logo mat op maat
Dutch Design

Hoogwaardige Nederlandse kwaliteit

Met een Mattador kun je thuiskomen. Over thuiskomen gesproken, al onze producten worden in Nederland gemaakt met in Nederland vervaardigde kwaliteitsgrondstoffen. Dat is pas Dutch Design. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Vragen

Vanzelfsprekende service

Wij zijn van de vloer, niet van het kastje en de muur. Als je belt met Mattador krijg je één van ons altijd zelf aan de lijn. Zo heb je altijd de juiste persoon te pakken hebt die je ook echt verder kan helpen. En dat op een manier die net zo net is als onze matten.

Mattadors

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter
Beoordeel onze “Stalenkoffertje – Deurmatten”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom jij een Mattador wilt
100% maatwerk
Constante kwaliteit
Gemaakt in Nederland
Gratis verzending
Altijd retourneren
Professionele service
Gooswijn
Gooswijn