Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
Deurmatten
Vloerkleden
Zakelijk
Klantenservice
HomeKlantenservice

Waar kunnen we je mee helpen?

Vraag maar raak!

We helpen je graag met al je vragen en met advies over jouw Tuxedo, Marshall of Admiral. Hieronder vind je informatie over verschillende onderwerpen en antwoorden op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Bel, chat of mail met ons!

Onze service
00:32

Hulponderwerpen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een schoonloop- en een droogloopmat?

Kort door de bocht: Een schoonloopmat staat bekend als een vuilvreter en een droogloopmat als een vochtabsorber. Een droogloopmat wordt al snel geassocieerd met een katoenen mat. Kies je echter voor een Mattador, dan krijg je een mat die zowel vocht als vuil opneemt! En dat gemaakt van de meest hoogwaardige nylonvezels. Meer weten? Lees dan alles over het verschil tussen droog- en schoonloopmatten.

Hoe wordt mijn deurmat standaard afgewerkt?

Een deurmat op maat wordt standaard zonder randafwerking geleverd. Dit is bij een Mattador namelijk niet nodig! Omdat de vezel van de mat samengesmolten is met de achterzijde van de mat, gaat hij aan de randen niet rafelen zoals bijvoorbeeld een onafgewerkt tapijt.

Kan ik ook een deurmat met randafwerking krijgen?

Een randafwerking is bij een Mattador-deurmat niet nodig. Wil je ‘m toch graag rondom afgewerkt hebben met een rubberrand, neem dan contact met ons op! Dit is trouwens enkel mogelijk bij de Mattador Marshall.

Hoe wordt mijn vloerkleed standaard afgewerkt?

Je nieuwe Tuxedo werken we standaard af met een luxe rand volgens een techniek die ‘volumekarpet’ heet. Hierbij slaan we de randen van het vloerkleed om en verlijmen we die met de onderkant van het tapijt. Het hoogteverschil dat ze ontstaat vullen we op met een antislipmat. Zo blijft je vloerkleed ook nog eens mooi liggen! Zoals de naam al zegt, geeft deze vorm van randafwerking je karpet meer volume en een rijke uitstraling.

Wat is de levertijd van mijn nieuwe mat?

In principe leveren we je de Marshall en Admiral binnen 5 werkdagen. De levertijd van de Commander is ongeveer 10 werkdagen. Hebben we meer tijd nodig om je bestelling klaar te maken dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is de levertijd van mijn nieuwe vloerkleed?

Jouw nieuwe Tuxedo heeft een levertijd van tussen de 10 en 15 werkdagen. Als we onverhoopt meer tijd nodig hebben, nemen we contact met je op. Natuurlijk informeren we je sowieso over het moment dat we je vloerkleed versturen.

Wat kan ik retourneren?

Hoewel onze producten 100% maatwerk zijn, gaan wij ervan uit dat jij je best hebt gedaan om alles secuur op te meten. Mocht het onverhoopt toch niet helemaal goed zijn gegaan, laat het ons dan binnen 14 dagen weten. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing binnen alle redelijkheid. Als wij onverhoopt een fout hebben gemaakt bij het vervaardigen of toezenden van je Mattador, kun je de mat of het vloerkleed uiteraard kosteloos retourneren. Neem hiervoor van tevoren even contact met ons op. Natuurlijk overbodig om te noemen, maar de Mattador mag dan niet gebruikt zijn.

Kan ik proefstaaltjes aanvragen?

Jazeker! Als je je nog aan het oriënteren bent, kan het heel handig zijn onze matten of vloerkleden met eigen ogen te zien. Je wilt natuurlijk weten hoe de kleur bij je vloer staat en hoe het materiaal aanvoelt.

Van onze binnenmatten kun je een gratis* stalenkoffertje met daarin de volledige mattencollectie aanvragen. Dit geldt natuurlijk ook voor de collectie van de buitenmatten.

Van onze vloerkleden kun je drie kleuren uitkiezen waarvan we je gratis* staaltjes in een koffertje sturen.

*Je betaalt eenmalig 4,95. De kosten van het stalenkoffertje krijg je terug in de vorm van een kortingscode.

Waar vind ik de kortingscode van mijn proefstaaltjes?

Na het verzenden van de proefstaaltjes ontvang je een e-mail met daarin de kortingscode. De kortingscode is het e-mailadres waarmee de proefstaaltjes zijn besteld.

Hoe werken de invoervelden voor lengte en breedte?

Als je voor de ruimte staat waar de mat of het vloerkleed moet komen te liggen is de afmeting van boven naar beneden de lengte van de mat of het vloerkleed. De afmeting van links naar rechts is de breedte.

Laat een bericht achter

Zit je iets dwars of heb je een vraag? Vul het formulier hieronder in en we helpen je! We reageren doorgaans binnen één werkdag.

Voornaam*
Vul je voornaam in
Achternaam*
Vul je voornaam in
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in
Ordernummer
Vul een bericht in
Ga akkoord om te kunnen verzenden