Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
HomeKlantenservice

Waar kunnen we je mee helpen?

Laat een bericht achter

Zit je iets dwars of heb je een vraag? Vul het formulier hieronder in en we helpen je! We reageren doorgaans binnen één werkdag.

Voornaam*
Vul je voornaam in
Achternaam*
Vul je voornaam in
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in
Ordernummer
Vul een bericht in
Ga akkoord om te kunnen verzenden

Vraag maar raak!

We helpen je graag met al je vragen en met advies over jouw Mattador. Hieronder vind je informatie over verschillende onderwerpen en antwoorden op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Bel, chat of mail met ons!

Onze service
00:32

Hulponderwerpen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een schoonloop- en een droogloopmat?

Een schoonloopmat staat bekend als een vuilvreter. Een droogloopmat neemt vooral vocht op en wordt al snel geassocieerd met een katoenen mat. Kies je echter voor een Mattador, dan krijg je een mat die zowel vocht als vuil opneemt! En dat gemaakt van de meest hoogwaardige nylonvezels.

Hoe wordt mijn mat standaard afgewerkt?

Een deurmat op maat wordt standaard zonder verdere randafwerking geleverd. Omdat de vezel van de mat samengesmolten is met de achterzijde van de mat, gaat de mat aan de randen niet rafelen zoals bijvoorbeeld een onafgewerkt tapijt.

Is er een Mattador met een randafwerking?

Ja, die is er. Wil je een randafwerking rondom je mat, kies dan de Classic 7mm.

Wat is de levertijd van mijn nieuwe mat?

In principe leveren we je mat binnen 5 werkdagen. Mocht dit uitlopen, dan nemen we contact op. Voor spoedorders willen we je vragen om met ons contact op te nemen.

Wat kan ik retourneren?

Maatwerkproducten kunnen niet retour, omdat dit gepersonaliseerde producten zijn. Als het gaat om een fout van onze kant, is dat natuurlijk wel mogelijk. Overige vragen over retournering behandelen we graag in overleg met je, we zoeken altijd naar een passende oplossing.

Kan ik proefstaaltjes aanvragen?

Jazeker! Als je je nog aan het oriënteren bent, kan het heel handig zijn om een stukje van de mat met eigen ogen te zien. Je kunt drie gratis proefstaaltjes* bestellen van de producten en kleuren die jij hebt aangegeven.

*Je betaalt eenmalig 1,25 per proefstaaltje. Na verzending van de proefstaaltjes ontvang je een kortingscode voor de gemaakte kosten.

Waar vind ik de kortingscode van mijn proefstaaltjes?

Na het verzenden van de proefstaaltjes ontvang je een e-mail met daarin de kortingscode. De kortingscode is het e-mailadres waarmee de proefstaaltjes zijn besteld.

Hoe werken de invoervelden voor lengte en breedte?

Als je voor de ruimte staat waar de mat moet komen te liggen is de afmeting van boven naar beneden de lengte van de mat. De afmeting van links naar rechts is de breedte.