Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
HomeKlantenservice

Vraag maar raak!

We helpen je graag met al je vragen en met advies over jouw Mattador. Hieronder vind je informatie over verschillende onderwerpen en antwoorden op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Bel, chat of mail met ons!

Onze service
00:32

Hulponderwerpen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een schoonloop- en een droogloopmat?

Kort door de bocht: Een schoonloopmat staat bekend als een vuilvreter en een droogloopmat als een vochtabsorber. Een droogloopmat wordt al snel geassocieerd met een katoenen mat. Kies je echter voor een Mattador, dan krijg je een mat die zowel vocht als vuil opneemt! En dat gemaakt van de meest hoogwaardige nylonvezels. Meer weten? Lees dan alles over het verschil tussen droog- en schoonloopmatten.

Hoe werken de invoervelden voor lengte en breedte?

Als je voor de ruimte staat waar de mat moet komen te liggen is de afmeting van boven naar beneden de lengte van de mat. De afmeting van links naar rechts is de breedte.

Is een Mattador geschikt voor alle ondergronden?

Al onze binnenmatten zijn vrij van ftalaten, de meest schadelijke weekmaker. In principe kan een Mattador dan ook op elke ondergrond toegepast worden. Heb je echter een pvcvloer, een gietvloer of een ander type vloer met een coating of afwerking, controleer dan of deze vrij is van schadelijke weekmakers. Is dit niet het geval, is er namelijk altijd risico op een werking. Wij kunnen dan ook nooit 100% garanderen dat er niets gebeurt. Als er onverhoopt wel een verkleuring optreedt, zal dit onder de mat zijn dus niet zichtbaar. Heb je twijfels over de toepassing, neem dan altijd vooraf contact met ons op!

Hoe wordt mijn deurmat standaard afgewerkt?

De Mattador General en de Mattador Admiral worden standaard zonder randafwerking geleverd. Dit is namelijk niet nodig, omdat de vezel van de mat samengesmolten is met de achterzijde van de mat. Hij gaat daardoor aan de randen niet rafelen, zoals bijvoorbeeld een onafgewerkt tapijt. Wil je toch echt graag een rand rondom je General of Admiral? Kies dan de randafwerking. Je mat wordt dan ook nog eens voorzien van extra antislip op de achterkant! Houdt wel rekening met de langere levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Kan ik ook een deurmat voor binnen met randafwerking krijgen?

Een randafwerking is bij een Mattador-deurmat eigenlijk niet nodig. Wil je ‘m toch graag rondom afgewerkt hebben, kies dan voor de afwerking bij de General of Admiral. Houd hierbij wel rekening met de langere levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Wat is de levertijd van mijn nieuwe deurmat?

Jouw nieuwe Mattador heeft een levertijd van tussen de 5 en 10 werkdagen. Als we onverhoopt meer tijd nodig hebben, nemen we contact met je op. Natuurlijk informeren we je sowieso over het moment dat we je deurmat versturen.

Wat kan ik retourneren?

Hoewel onze producten 100% maatwerk zijn, gaan wij ervan uit dat jij je best hebt gedaan om alles secuur op te meten. Mocht het onverhoopt toch niet helemaal goed zijn gegaan, laat het ons dan binnen 14 dagen weten. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing binnen alle redelijkheid. Als wij onverhoopt een fout hebben gemaakt bij het vervaardigen of toezenden van je Mattador, kun je de mat uiteraard kosteloos retourneren. Neem hiervoor van tevoren even contact met ons op. Natuurlijk overbodig om te noemen, maar de Mattador mag dan niet gebruikt zijn.

Kan ik proefstaaltjes aanvragen?

Jazeker! Als je je nog aan het oriënteren bent, kan het heel handig zijn onze matten met eigen ogen te zien. Je wilt natuurlijk weten hoe de kleur bij je vloer staat en hoe het materiaal aanvoelt. We kunnen staaltjes sturen van de Mattador General, de Mattador Admiral en de opvulmatten. Wil je stalen ontvangen, stuur ons dan een mail met de matten die je graag wilt zien en vermeld hierbij ook je adresgegevens. Voor de volledigheid, ons mailadres is klantenservice@mattador.nl.

Is mijn Mattador direct gebruiksklaar?

Je Mattador wordt opgerold verzonden. Geef daarom vooral de binnenmatten de tijd om te acclimatiseren. De vezels gaan namelijk vanzelf rechtop staan. Eventuele afdrukken in de mat trekken dan ook vanzelf weg!

Het antwoord op je vraag gemist?

Mattador man met groene mat