Echt maatwerk
Gratis verzending vanaf 50 euro
Binnen 5 werkdagen in huis
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
Menu
Menu
HomeKlantenservice

Waar kunnen we je mee helpen?

Vraag maar raak!

We helpen je graag met al je vragen en met advies over jouw Mattador. Hieronder vind je informatie over verschillende onderwerpen en antwoorden op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Bel, chat of mail met ons!

Onze service
00:32

Hulponderwerpen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een schoonloop- en een droogloopmat?

Een schoonloopmat neemt intensief vuil op en daarnaast ook vocht. Een droogloopmat neemt intensief vocht op en daarnaast ook vuil. Schoonloopmatten kunnen ook zakelijk worden gebruikt, doordat de vezel harder is en daardoor slijtvaster. Droogloopmatten hebben zachte vezels en worden voornamelijk voor thuisgebruik toegepast.

Welke matten zijn uitwasbaar en hoe doe ik dat?

De droogloopmatten zonder extra aangezette rubberranden zijn machinaal wasbaar op 30 graden. Gebruik bij het wassen geen wasverzachter, dit vermindert namelijk de vochtopname van de mat. Heb je een wasmachine met een capaciteit van 7-8kg, dan kun je een mat tot maximaal 1,5 m2 wassen. Een wasmachine met een capaciteit van 5 kg kan maximaal 1,2 m2 wassen. Maak het filter van je wasmachine na het wassen schoon, want de mat kan pluis loslaten. Was geen matten tegelijk die niet dezelfde kleur hebben.

Hoe wordt mijn mat standaard afgewerkt?

Een deurmat op maat wordt standaard zonder verdere randafwerking geleverd. Omdat de vezel van de mat samengesmolten is met de achterzijde van de mat, gaat de mat aan de randen niet rafelen zoals bijvoorbeeld een onafgewerkt tapijt.

Wat is de levertijd van mijn nieuwe mat?

In principe leveren we je mat binnen 5 werkdagen. Mocht dit uitlopen, dan nemen we contact op. Voor spoedorders willen we je vragen om met ons contact op te nemen.

Wat kan ik retourneren?

Maatwerkproducten kunnen niet retour, omdat dit gepersonaliseerde producten zijn. Als het gaat om een fout van onze kant, is dat natuurlijk wel mogelijk. Overige vragen over retournering behandelen we graag in overleg met je, we zoeken altijd naar een passende oplossing.

Kan ik proefstaaltjes aanvragen?

Jazeker! Als je je nog aan het oriënteren bent, kan het heel handig zijn om een stukje van de mat met eigen ogen te zien. Je kunt drie gratis* proefstaaltjes bestellen van de producten en kleuren die jij hebt aangegeven.

*Je betaalt eenmalig 4,95 verzendkosten. Bij de proefstaaltjes ontvang je een kortingscode ter waarde van 4,95 die je kunt gebruiken bij aanschaf van een deurmat.

Waar vind ik mijn kortingscode om de kosten van de proefstaaltjes terug te krijgen?

Jouw persoonlijke kortingscode ontvang je via de mail zodra de proefstaaltjes zijn verstuurd. De kortingscode is het e-mailadres waarmee je de order voor de proefstaaltjes hebt geplaatst. Deze code is eenmalig geldig. Heb je de proefstaaltjes ontvangen, maar geen kortingscode gekregen? Neem dan contact met ons op.

Hoe werken de invoervelden voor lengte en breedte?

Als je voor de ruimte staat waar de mat moet komen te liggen is de afmeting van boven naar beneden de lengte van de mat. De afmeting van links naar rechts is de breedte.