Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
HomeKlantenserviceBetalen

Betalen

Bij Mattador accepteren we onderstaande betaalmogelijkheden.

Veilig betalen

Mattador biedt jou een veilige betaalomgeving. Je online betaling wordt afgewerkt door Mollie.

iDEAL

Onder andere de volgende banken zijn hierbij aangesloten: Rabobank, ABN AMRO, ING, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

Achteraf Betalen Klarna

Met deze betaalmethode kun je betalen na ontvangst van je bestelling. De transactiekosten bedragen 2,99% van de orderwaarde. Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag jij je aankoop via deze optie kan doen. Neem voor vragen over de betaling contact op met Klarna.

Klarna Betaal nu

Klarna biedt ook de mogelijkheid om direct te betalen. Als je voor deze betaalmethode kiest, zijn de kosten 1,45% van de orderwaarde. Heb je vragen over deze betaalmethode, neem dan contact op met Klarna.

Klarna Betaal in 3 delen

Komt het je beter uit om de betaling te spreiden, kies dan voor Klarna: Betaal in 3 delen. De kosten voor deze betaalmethode zijn 3,99% van de orderwaarde. Voor vragen over deze betaalmethode en de termijnen kun je terecht bij Klarna!

in3: Betaal in 3 termijnen, 0% rente

Kies je voor in3, dan kies je voor betalen in 3 termijnen. En dat met 0% rente! De minimale orderwaarde is € 100 en de kosten voor deze betaalmethode zijn 3,50%.

Creditcard

Bij Mattador kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je ervan uitgaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Overboeking

Je kunt er voor kiezen om de betaling later te voldoen. Als je kiest voor deze methode, dan wordt je bestelling verwerkt zodra de betaling door ons is ontvangen.

Factuur zakelijke klant

Ben je een zakelijke klant en wil je graag via een factuur betalen? Kies dan voor de optie Overboeking / Factuur. Wil je graag een btw- of referentienummer bij de order voegen, plaats dan een opmerking in de bestelnotities op de afrekenpagina (veld 3).

Bancontact

Deze betaalmethode wordt veel gebruikt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. De transactiekosten bedragen 0,99% van de orderwaarde.

Apple Pay

Gebruik je een apparaat van Apple? Via Apple Pay reken je gemakkelijk en veilig online af zonder bankpas en zonder je betalingsgegevens in te voeren.

PayPal

Bij Mattador betaal je eenvoudig en snel met je eigen PayPal account. PayPal is een betaalmethode die wereldwijd wordt toegepast. De transactiekosten van PayPal bedragen 3,40% van de orderwaarde.

Intracommunautaire levering

Woon je in het buitenland, ben je ondernemer en heb je een btw-nummer? Voer dan op de afrekenpagina je btw-nummer in. De btw wordt vervolgens automatisch niet meer in rekening gebracht.

Bestelling annuleren

Mocht je na het betalen van je bestelling deze alsnog willen annuleren, geef ons dit dan binnen 2 uur na je bestelling door via klantenservice@mattador.nl. Het betaalde bedrag wordt dan binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Onze klantenservice staat voor je klaar

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador