Echt maatwerk
Gratis verzending vanaf 50 euro
Binnen 5 werkdagen in huis
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
Menu
Menu
HomeKlantenserviceBetalen

Betalen

Bij Mattador accepteren we onderstaande betaalmogelijkheden.

Veilig betalen

Mattador biedt jou een veilige betaalomgeving. Je online betaling wordt afgewerkt door Mollie.

iDEAL

Onder andere de volgende banken zijn hierbij aangesloten: Rabobank, ABN AMRO, ING, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

Achteraf Betalen Klarna

Met deze betaalmethode kun je betalen na ontvangst van je bestelling. De transactiekosten bedragen 1 euro plus 2,99% van de orderwaarde. Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag jij je aankoop via deze optie kan doen. Neem voor vragen over de betaling contact op met Klarna.

Creditcard

Bij Mattador kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je ervan uitgaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Overboeking

Je kunt er voor kiezen om de betaling later te voldoen. Als je kiest voor deze methode, dan wordt je bestelling verwerkt zodra de betaling door ons is ontvangen.

Bancontact

Deze betaalmethode wordt veel gebruikt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. De transactiekosten bedragen 0,25 euro plus 0,99% van de orderwaarde.

PayPal

Bij Mattador betaal je eenvoudig en snel met je eigen PayPal account. PayPal is een betaalmethode die wereldwijd wordt toegepast. De transactiekosten van PayPal bedragen 3,40% van de orderwaarde.

Bestelling annuleren

Mocht je na het betalen van je bestelling deze alsnog willen annuleren, geef ons dit dan binnen 2 uur na je bestelling door via klantenservice@mattador.nl. Het betaalde bedrag wordt dan binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.

Onze klantenservice staat voor je klaar