Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
HomeKlantenserviceRetourneren & terugbetalen

Retourneren & terugbetaling

Wil je je mat eigenlijk ruilen of terugzenden? Hieronder vertellen we je wat de mogelijkheden zijn.

Retourneertermijn

Deurmatten met een standaardmaat kun je tot 14 dagen na ontvangst bij ons aanmelden voor retourneren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice of maak gebruik van het modelformulier van herroeping (klik hier om het formulier te downloaden). Het invullen van het formulier is niet verplicht. Na aanmelding heb je nogmaals 14 dagen om je standaardmat(ten) retour te sturen. Je kunt ook zonder de eerdergenoemde mededeling je order retourneren. Voeg dan wel altijd een mededeling toe waaruit jouw wens tot retournering blijkt.

Ons retouradres is:
Postbus 181
8280AD Genemuiden

Je krijgt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, het volledige orderbedrag gecrediteerd. Wij betalen je dan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij je order hebt betaald. We mogen wachten met betalen tot we je order hebben ontvangen of jij hebt aangetoond dat je de order hebt verstuurd.  Slechts de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketdienst.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de deurmatten die het gevolg is van het gebruik van de deurmatten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de deurmatten vast te stellen. Wanneer een mat dusdanig gebruikt of beschadigd is dat wij hem niet meer als nieuw kunnen verkopen, kan de waardevermindering oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

Producten die niet kunnen worden geretourneerd

Alles wat we op maat voor je hebben gemaakt, kunnen we niet terugnemen. Omdat ze speciaal voor jouw situatie gemaakt zijn, kunnen we ze niet meer verkopen. Als wij onverhoopt een fout hebben gemaakt bij het vervaardigen of toezenden van je deurmat, kun je de mat uiteraard altijd kosteloos retourneren.

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Onze klantenservice staat voor je klaar

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador