Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
Mattador deurmatten van beste kwaliteit

Mattador

Suits your floor
Ontdek de Mattador
GRATIS PROEFSTAALTJES*
MAATWERK: 100% NAUWKEURIG
ALTIJD DESKUNDIG ADVIES

De beste deurmat op maat bestel je eenvoudig online

Jouw deurmat. Hij is zo vanzelfsprekend dat je er alleen letterlijk bij stilstaat. Als iets zo’n belangrijke rol inneemt in je dagelijks routine, moet het beter zijn dan goed. Kracht. Souplesse. Eenvoud. Met Mattador kies je voor een premium mat die precies past op je vloer, maar ook bij je vloer. Altijd perfect op maat gemaakt en van een strakke kwaliteit om bij te watertanden. Daarbij kun je ‘m gewoon vanuit je luie stoel bestellen in elke maat die je kunt bedenken. Hoe makkelijk wil je het hebben?

  • Je komt geen mat tegen die vuil en vocht beter opneemt
  • Kies type, kleur en formaat online in een paar klikken
  • Na 5 werkdagen ligt ‘ie compleet op maat bij je deur te pronken
Verschillende lagen van een deurmat
Close-up deurmat vezels
deurmat vezels

Duurzaam garen

Onze matten maken we van Econyl-garen, gemaakt uit afgedankte materialen zoals oude visnetten. Unieke schraapvezels garanderen een vermogen van vuilopname dat je nergens anders tegenkomt. Door een compacte weving van harde en zachte vezels nemen onze matten extra veel vuil en vocht op en zijn ze zeer slijtvast. Zo zijn onze matten ook zeer geschikt als je vaak mensen over de vloer hebt.

Oersterk tuftdoek

Omdat garen natuurlijk niet los kan liggen, hebben we het goed gefixeerd aan het tuftdoek. Dat zorgt ervoor dat er geen garen uitvalt of randen gaan rafelen, ook zonder een aangezette rubberrand. Het tuftdoek is op die manier de basis van je mat en die basis is bij Mattador al ontzettend sterk. Zo blijf jij jarenlang genieten van de hoogste kwaliteit deurmat die nooit zal gaan rafelen.

Slijtvaste pvc

De onderste laag van de deurmat is de rubberen rug. Deze onderkant van sterk synthetisch pvc is licht en zeer slijtvast. Wanneer het tuftdoek klaar is persen we het onder verhitting in de rubberen rug van de mat. Op die manier versmelt de mat met rug en vormen ze één sterk geheel. Door die sterke versmelting kun je de mat dus op elke plek insnijden zonder dat het materiaal gaat rafelen of omkrullen.
Dutch design logo
Droog en schoonloopmat op maat kleur zwart

Goed voor het milieu

De Mattador deurmatten worden gemaakt van Econyl-garen. Dat zegt je misschien niets, maar het is best gaaf. Het komt er namelijk op neer dat we grondstoffen gebruiken die gewonnen worden uit afgedankte materialen. Denk aan oude visnetten die van de zeebodem worden geplukt. Zo helpen we niet alleen jouw vloer schoon te houden, maar maken we de zee ook wat schoner.
Close up van vezels van droog en schoonloopmat op maat van Mattador

De krachtpatser in huis

Met een mat van Mattador heb je een echte een krachtpatser in huis die al het vocht en vuil tegenhoudt. Ze zijn dus antivocht en antivuil, maar ook antistatisch en antislip! Daar kun je mee thuiskomen. Over thuiskomen gesproken, al onze producten worden in Nederland gemaakt met in Nederland vervaardigde kwaliteitsgrondstoffen. Dat is pas Dutch Design. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Stel nu jouw exclusieve Mattador® samen

Stel samen

In 3 stappen een premium deurmat op maat

Nu downloaden