Hoogste kwaliteit deurmatten
100% maatwerk uit eigen atelier
Binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden
Retourneren mogelijk
Menu
Menu
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
Mattador deurmatten van beste kwaliteit

Mattador

Suits your floor
Ontdek de Mattador
100% MAATWERK
Jij stuurt ons de maten, wij zorgen dat het perfect past.
NEDERLANDSE KWALITEIT
Waar kun je het beter halen dan rechtstreeks uit Genemuiden?
ONGEKENDE SERVICE
Bij een topproduct hoort ondersteuning van de bovenste plank.
100% TEVREDENHEID
Maatwerk of geen maatwerk, een Mattador mag altijd retour!

De beste deurmat op maat bestel je eenvoudig online

Jouw deurmat. Hij is zo vanzelfsprekend dat je er alleen letterlijk bij stilstaat. Als iets zo’n belangrijke rol inneemt in je dagelijks routine, moet het beter zijn dan goed. Kracht. Souplesse. Eenvoud. Met Mattador kies je voor een premium mat die precies past op je vloer, maar ook bij je vloer. Altijd perfect op maat gemaakt en van een strakke kwaliteit om bij te watertanden. Daarbij kun je ‘m gewoon vanuit je luie stoel bestellen in elke maat die je kunt bedenken. Hoe makkelijk wil je het hebben?

  • Je komt geen mat tegen die vuil en vocht beter opneemt
  • Kies je kleur en formaat online in een paar klikken
  • Binnen 5 werkdagen ligt ‘ie compleet op maat bij je deur te pronken
Verschillende lagen van een deurmat
Inloopmat op maat van Mattador

Beste garen

Onze matten maken we van de meest hoogwaardige Econyl polyamidegaren, gemaakt uit afgedankte materialen zoals oude visnetten. Doordat we extreem veel vezels toepassen, nemen onze matten extra veel vocht en vuil op en zijn ze zeer slijtvast.

Rafelvrij

Het garen wordt gefixeerd aan het tuftdoek, waarna het geheel wordt samengesmolten met de achterkant van de mat. Dit zorgt ervoor dat er geen garens uitvallen of randen gaan rafelen, ook zonder een aangezette rand of als je de mat nog bij gaat snijden.

Weekmakervrij

Al onze matten zijn vrij van schadelijke weekmakers. Het enige waar je nog rekening mee zou kunnen houden, zijn de specifieke weekmakers die in je pvcvloer of gietvloer zijn gebruikt. Zo houd je je vloer mooi en vlekvrij.
Dutch design logo
Droog en schoonloopmat op maat kleur zwart

Goed voor het milieu

De Mattador deurmatten worden gemaakt van Econyl-garen. Dat zegt je misschien niets, maar het is best gaaf. Het komt er namelijk op neer dat we grondstoffen gebruiken die gewonnen worden uit afgedankte materialen. Denk aan oude visnetten die van de zeebodem worden geplukt. Zo helpen we niet alleen jouw vloer schoon te houden, maar maken we de zee ook wat schoner.
Close up van vezels van droog en schoonloopmat op maat van Mattador

De krachtpatser in huis

Met een mat van Mattador heb je een echte een krachtpatser in huis die al het vocht en vuil tegenhoudt. Ze zijn dus antivocht en antivuil, maar ook antistatisch en antislip! Daar kun je mee thuiskomen. Over thuiskomen gesproken, al onze producten worden in Nederland gemaakt met in Nederland vervaardigde kwaliteitsgrondstoffen. Dat is pas Dutch Design. Zo weet je precies wat je in huis haalt.