Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
Menu
Menu
Deurmat met logo van Mattador
HomeMat personaliserenDeurmatten met logo

Deurmat met logo

Mattador deurmatten met logo geven jouw bedrijfspand of winkel de professionele uitstraling waar je naar op zoek bent. Deze deurmatten van de hoogste kwaliteit bedrukken wij vakkundig met jouw eigen logo. Dat is pas een mooie binnenkomer!

  • Verschillende typen: schoonloop-, droogloop- en spaghettimatten
  • Op maat gesneden tot op de millimeter
  • Hoge kwaliteit matten uit Nederland
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis proefstaaltjes
Stel mijn mat samen

ZO DOEN WE DAT

Wat een mat tot een Mattador maakt

Ontdek jouw persoonlijke premium mat op maat

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Onze klantenservice staat voor je klaar

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Deurmat op maat met logo

Bij Mattador krijg jij een echte deurmat op maat. Geef de gewenste breedte en lengte op en wij snijden de deurmat tot op de millimeter op maat. Ook de afmetingen van het logo bepaal jij helemaal zelf. Naast logo’s bedrukken wij deze deurmatten ook net zo gemakkelijk met teksten of foto’s. Bij Mattador ontwerp jij je eigen deurmat.

Onze logomatten

Ieder bedrijfspand of winkel heeft andere eigenschappen, daarom bieden wij drie soorten logomatten. Een binnenmat en twee buitenmatten op maat. De binnenmat is en droogloopmat en de buitenmatten een schoonloopmat en een spaghettimat.

Binnenmat: Droogloopmat met logo

De Mattador droogloopmat met logo is een echte binnenmat. Deze logomat heeft een uitstekende vochtopname, maar dat betekent niet dat de mat geen vuil verwijderd. Integendeel: deze droogloopmat verwijderd ook veel vuil. Onze buitenmatten met logo zijn hier uiteraard wel nog net iets beter in.

Deze droogloopmat wordt professioneel bedrukt met jouw logo en is helemaal kleurvast. De mat is gewoon wasbaar. Daarnaast leveren wij deze logomat in maar liefst 65 kleuren! Deze deurmat is voorzien van antislip en wordt desgewenst geleverd met een rubberrand.

Buitenmat: Schoonloopmat met logo

Komen jouw klanten of medewerkers binnen met vuile schoenen? Ga dan voor een echte schoonloopmat met jouw logo. Deze logomat is stug, duurzaam en waterdoorlatend en verwijdert alle vuil dat naar binnen dreigt te komen.

Deze deurmat blinkt uit in effectiviteit en duurzaamheid. Dat betekent dat je van deze logomat jarenlang plezier zult hebben. Ook de schoonloopmat met logo is leverbaar met een rubberrand en is altijd voorzien van antislip.

Buitenmat: Spaghettimat met logo

Wil je gaan voor een krachtige uitstraling? Dan is onze spaghettimat met logo echt iets voor jou. Het grote aantal kunststof slierten van de spaghetti logomat zorgen voor een grillig oppervlak dat niet alleen perfect vuil verwijdert, maar er ook nog eens stoer uitziet! Daarnaast laat de mat regenwater snel door om schimmelvorming te voorkomen. Ook deze logomat is te voorzien van een rubberrand.

Deze eyecatcher wordt uiteraard professioneel bedrukt met jouw eigen logo. Omdat een spaghettimat niet geschikt is voor een reguliere bedrukking, passen wij een speciale techniek toe waarbij de deurmat wordt samengesteld uit meerdere matten van verschillende kleuren. Jouw spaghettimat met logo wordt dus opgebouwd uit meerdere uitgesneden matten. Het resultaat is een professionele en strakke deurmat die een blijvende indruk achterlaat op jouw klanten!

“Mattador deurmatten vakkundig bedrukt met jouw eigen logo”

Logomat van Mattador deurmatten

Offerte deurmat met logo

Stel direct je eigen mat samen en ontvang een offerte op maat voor jouw logomat!

Heb je nog vragen over onze deurmatten met logo? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar.

Stel mijn mat samen
Gepersonaliseerde mat op maat bedrukken met logo, tekst of foto