Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice

Daarom Mattador

Alleen het beste onder jouw voeten

Mattador suits your floor

Mattador past bij je vloer. Maar Mattador past ook precies óp je vloer. Onze deurmatten zijn altijd perfect op maat gemaakt en gepersonaliseerd. Dat moet ook wel, want eigenlijk gaat het hier om maatpakken – maar dan voor je vloer. Ontdek wie er bij je over de vloer komt en waarom we doen wat we doen.

Mattador deurmat op maat rood

De 6 Meerwaarden van Mattador

1. Elke Mattador is een alleskunner

Natuurlijk hebben onze afzonderlijke producten allemaal hun eigen sterke punten, maar daar staan geen zwakke tegenover. Dus een schoonloopmat voor binnen maakt ook ontzettend goed droog en andersom. Kan niet missen.

2. Vanzelfsprekende service

Wij zijn van de vloer, niet van het kastje en de muur. Als je belt met Mattador krijg je één van ons altijd zelf aan de lijn. Zo heb je altijd de juiste persoon te pakken hebt die je ook echt verder kan helpen. En dat op een manier die net zo net is als onze matten.

3. Kwaliteit die blijft

Natuurlijk kun je een ook wegwerpmat gaan kopen. Die doet het dan een week. Bij ons kies je voor een kwaliteitsproduct dat na jarenlang gebruik nog net zo goed werkt als op de eerste dag.

4. Altijd op maat

Bij Mattador kennen we alleen maatwerk. We maken op de millimeter nauwkeurig wat je van ons vraagt. Dat kan ook toevallig een standaardmaat zijn, die hebben we ook. Zo heb je altijd een eigen product op de vloer liggen dat precies bij je past.

5. Altijd retourneren

Maatwerk retourneren, waar kan dat nou? Bij ons. Want ook wij kunnen bij hoge uitzondering een foutje maken. Stuur je Mattador terug en we maken het in orde, zodat je het toch nog op maat hebt. En heb je zelf verkeerd gemeten of bevalt de kleur je niet? Je hoeft alleen de verzendkosten te betalen en wij nemen je Mattador terug. Kun je weer lekker een nieuwe uitzoeken.

6. Lokaal en duurzaam

Als je uit het hart van de tapijtindustrie komt, hoef je niet met vrachtwagens door het hele land je spullen te verzamelen. Mattador zetelt in Genemuiden, op de plek waar het gebeurt. Zo krijg je onze oer-Nederlandse degelijkheid direct van de bron.

“Met Mattador kies je voor een huis dat stijlvol is en blijft. Want je laat toch niet zomaar iedereen bij je over de vloer komen?”

Weten van aanpakken

Het zit simpel in elkaar: geef ons door wat je nodig hebt en wij regelen het. Tot op de millimeter precies werken we je nieuwe deurmat af. Je hoeft ‘m alleen nog maar neer te leggen. Lees hieronder meer over het inmeten en snijden van je Mattador.

Meet the Mattadors

Visscher en Visscher

Gooswijn en Jan Steven. Twee broers die vinden dat het anders moet. Want een product dat je dagelijks gebruikt én dat een stempel drukt op je stijl en leefomgeving móet je toch wel verbinden met premium kwaliteit en maximale service? Dat doe je toch ook bij een auto? Nou dan.
De Mattadors

“Mensen verdienen het om eerlijk behandeld te worden.”

Jan Steven: “Als een bedrijf groter wordt, komt er steeds minder aandacht voor de klant en het product zelf.” Gooswijn vult aan: “Daarom houden wij alles in eigen hand en verkopen we geen rommel. Wij verwerken de bestellingen zelf, snijden de matten en als je belt, krijg je een van ons aan de lijn. Alles wat je bij ons aanschaft hebben we in onze handen gehad en er hebben twee paar ogen naar gekeken.” “Misschien zijn onze matten wat duurder,” gaat Jan Steven verder, “maar je hebt er dan ook geen omkijken meer naar. Het ligt op je vloer, het blijft mooi en het werkt. Je hoeft niet elke keer opnieuw naar de bouwmarkt voor een wegwerpmat en je maakt je ook niet druk om zand en ander vuil in huis.” Gooswijn knikt: “Je koopt een Mattador en je bent klaar. Eigenlijk hebben we onszelf ermee, want we zien je niet snel terug voor een nieuwe.”
De Mattadors
Waarom jij een Mattador wilt
100% maatwerk
Constante kwaliteit
Gemaakt in Nederland
Gratis verzending
Altijd retourneren
Professionele service
Gooswijn
Gooswijn