Echt maatwerk
Gratis verzending vanaf 50 euro
Binnen 5 werkdagen in huis
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
Menu
Menu
00:26
HomeOns verhaal

Mattador. Suits your floor.

Mattador past bij je vloer. Maar Mattador past ook precies op je vloer. Onze producten zijn altijd perfect op maat gemaakt en gepersonaliseerd. Denk er eens over na – wat zijn matten, kleden en tapijten eigenlijk anders dan een driedelig pak voor je vloer? Mattador ‘kleedt’ je vloer in een maatpak. Kleren maken de man; Mattador maakt je vloer.

Van meten tot leggen

Hoe kom jij tot je perfecte Mattador? Jan Steven en Gooswijn laten in deze video zien hoe ze voor je aan de slag gaan als ze je bestelling hebben ontvangen.

Bekijk het hele proces
01:51

“Ik zal er maar eerlijk over zijn. Ik laat over me heen lopen. Maar als jij veel voeten in de aarde hebt gehad, roep ik je op het matje. Daar gaan mijn haren namelijk recht van overeind staan.
Dus loop nou niet naast je schoenen.
Je kunt toch niet om me heen.”

Echt maatwerk

Laten jouw wensen zich niet vangen in de standaard? Daag ons uit met de dimensies van je vloer en wij maken het passend!

Dé premium mat
00:26

De Mattadors

Ontmoet de broers Visscher. Twee mannen met maar één passie: jouw vloer laten stralen.

Dutch design

Alle Mattadors worden in Nederland vervaardigd van kwaliteitsgrondstoffen. Door de hoge eisen die we stellen aan onze producten en de constante controles, kunnen we altijd de beste mat op de markt garanderen. Zo weet jij wat je in huis haalt.

Ons productieproces
00:27

Bekijk onze matten

Onze klantenservice staat voor je klaar