Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
Deurmatten
Vloerkleden
Zakelijk
Klantenservice
Vloerkleed op maat

Vloerkleed op maat

Op maat gemaakt hoe jij het wenst
Gratis proefstaaltjes*
Gratis verzending
2 producten
Kleur
Dikte (mm)
Resetten

Kleur

Opslaan
Sluiten

Dikte (mm)

Opslaan
Sluiten
Filteren
Kleur
Opslaan
Dikte (mm)
Opslaan

Mattador Tuxedo - Rood

Vloerkleed op maat

Rood
Rechthoekig
14 mm
laagpolig

Mattador Tuxedo Rond - Rood

Rond vloerkleed op maat

Rood
Rond
14 mm
laagpolig

Voordelen van een vloerkleed op maat

Waarom je zou kiezen voor een op maat gemaakt vloerkleed hoeven we je eigenlijk niet uit te leggen. Als je je vloer wilt trakteren op een nieuw tapijt, wil je dat in één keer goed doen. Met een karpet op maat zorg je dat je precies krijgt wat je wilt en wat past bij jouw smaak en interieur. Je vloerkleed op maat laten maken is dus de enige juiste optie als jij écht elke keer opnieuw met een glimlach de ruimte in wilt lopen.

Kleuren van onze vloerkleden

Een vloerkleed is pas echt op maat gemaakt als de kleur ook precies bij je wens past. Bij Mattador bieden we maar liefst 13 verschillende kleuren om je tapijt vorm te geven. Hierbij kunnen we elke kleur een exotische naam geven, maar wij kiezen ervoor om gewoon te spreken van verschillende tinten zwart, wit, grijs, bruin, blauw en rood. Dan weet je meteen waar je aan toe bent en kom je snel uit bij de kleur die past bij de rest van je interieur.

Iedere maat die jij wenst

Als wij het over ‘vloerkleden op maat’ hebben, bedoelen we ook echt maatwerk. Dat betekent dus niet dat we alleen karpetten van 200×300 cm of 160×230 cm verkopen, maar elke maat leveren die jij nodig hebt. Via de webshop kun je eenvoudig aangeven hoe we je tapijt op maat moeten maken en wij zorgen dat het precies past.

Vormen van de vloerkleden

Bij een vloerkleed op maat denk je al snel aan vierkante vormen. Vaak zijn tapijten in allerlei stijlen en kleuren verkrijgbaar, maar wel altijd in een vierkant of rechthoek. Bij Mattador is dat anders. Ons geweldige karpet op maat is namelijk ook rond verkrijgbaar! De ronde vorm kan je woonkamer een totaal andere uitstraling geven en een spannend effect oproepen met de inrichting van je ruimte. Een rond vloerkleed op maat kunnen we leveren tot een diameter van maar liefst 370 cm. Kies voor rust in je woning of laat het juist lekker knallen.

Lees ook: Waarom je echt een rond vloerkleed moet hebben

Het materiaal van onze luxe vloerkleden

Onze vloerkleden zijn laagpolig en maken we van polyamide. Deze hoogwaardige synthetische vezels gebruiken we niet zonder reden. Het materiaal is bijzonder slijtvast, makkelijk schoon te maken en blijft gewoon lekker lang mooi. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat jouw nieuwe vloerkleed luxe aanvoelt.

Randafwerking

Premium vloerkleden op maat moeten natuurlijk een rand hebben die eer doet aan de kwaliteit. Daarom kiezen we voor de afwerking van de randen van onze tapijten voor zogenaamd volumekarpet. Bij dit type vloerkleed slaan we de rand om en lijmen we hem vast aan de onderkant. Voor het opvullen van het verschil in dikte dat zo ontstaat, gebruiken we een antislipmat die meteen zorgt dat het vloerkleed netjes blijft liggen. Uiteindelijk creëren we zo een schitterend op maat gemaakt vloerkleed met een rijke uitstraling en veel body.

Bestel jouw op maat gemaakt vloerkleed online

Om het je makkelijk te maken, kun je onze vloerkleden op maat online bestellen. Via onze webshop geef je de maten door die het tapijt moet hebben, kies je de kleur, selecteer je rond, vierkant of rechthoekig en kun je een paar klikken later de dagen af gaan strepen tot jouw Mattador perfect op maat geleverd wordt.

“Perfect passend bij het interieur. En volledig op maat”

100% MAATWERK
Jij stuurt ons de maten, wij zorgen dat het perfect past.
NEDERLANDSE KWALITEIT
Waar kun je het beter halen dan uit de tapijthoofdstad van ons land?
ONGEKENDE SERVICE
Bij een topproduct hoort ondersteuning van de bovenste plank.
Waarom jij een Mattador wilt
100% maatwerk
Constante kwaliteit
Gemaakt in Nederland
Gratis verzending
Altijd retourneren
Professionele service
Gooswijn
Gooswijn