Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
Mat op maat zakelijk

Mattador Zakelijk

De hoogste kwaliteit zakelijke deurmatten

Premium matten op maat

Met Mattador kies je voor kwaliteit die elk bedrijfspand, appartementencomplex of woonruimte schoon en stralend houdt.

Deurmatten met diepe reiniging en strak design

Onze deurmatten voldoen aan alle strenge eisen die aan producten van een dergelijke hoge kwaliteit worden gesteld. Mattador is daarmee een keuze voor duurzaamheid, klasse en schoonheid.
Zakelijk binnen deurmat in restaurant

Personaliseer je entree

De deurmat bij de voordeur van je bedrijfspand is de uitgelezen plek om jezelf te presenteren. Met een logo, foto of tekst op je mat heb je bij binnenkomst al een statement op de vloer liggen. Zo maakt Mattador zakendoen een stuk gemakkelijker.
Logo mat op maat
Roc midden nederland Logo
Logo van der valk hotel
Logo Het arsenaal
Logo Bright Digital

Van ondernemers voor ondernemers

Mattador is het geesteskind van Gooswijn en Jan Steven Visscher – twee broers die besloten om de kwaliteit en uitstraling van een belangrijk alledaags product naar een onalledaagse hoogte te duwen.
Mattadors

Download onze zakelijke brochure

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende opties voor jouw pand? Download dan vrijblijvend onze brochure.
Zakelijke brochure
Zakelijke voordelen
Altijd persoonlijk advies en offerte op maat
Factuur achteraf
Mogelijkheid tot intracommunautaire levering
Vakkundig inmeten mogelijk
Legservice mogelijk
100% maatwerk
Gratis verzending
Gooswijn
Gooswijn

Waarom een zakelijke mat?

Bij een zakelijke mat draait het naast vuil- en vochtopname om veiligheid en onderhoudskosten. De juiste mat pakt het vuil en vocht met beide handen aan en creëert een professionele uitstraling.

Een deurmat verhoogt de veiligheid

Onderzoek heeft aangetoond dat 90% van de letselschades als gevolg van uitglijden worden veroorzaakt door een natte vloer. Een droogloopmat neemt effectief vocht van de zolen en draagt hiermee actief bij aan de veiligheid in je bedrijfsgebouw.

Bestrijdt vuil en vocht

Meer dan 70% van het vuil en vocht wordt door de zolen of de wielen van je bezoeker binnengebracht. Een goede schoonloopmat pakt dit probleem bij de bron aan!

Reduceert de onderhoudskosten

Schoonmaak- en onderhoudskosten herhalen zich periodiek. Een inloopmat bestrijdt effectief het vuil en vocht dat bezoekers meebrengen. Schoonmaken gaat hierdoor gemakkelijk en snel. Je vloeren worden minder aangetast, wat de levensduur verhoogt. De juiste mat draagt dus direct bij in de kostenbesparing!

Maakt een blijvende indruk bij klanten en relaties

Een kwalitatief hoogstaande deurmat valt op. Zeker wanneer deze mat bedrukt is met een strak logo of persoonlijke tekst. Bekijk wat wij kunnen betekenen in het bedrukken van deurmatten met een logo, tekst of foto. Met een logomat van Mattador laat je een blijvende indruk achter, beloofd!

Toepassing van zakelijke deurmatten

Zakelijke matten zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. Een schoonloopmat van Mattador heeft een sterk absorberend vermogen en neemt moeiteloos vuil en vocht op. De zakelijke mat is uitermate geschikt voor een winkel, kantoor, hotel, ziekenhuis, school, universiteit en woning.