Hoogste kwaliteit voor de beste prijs
100% maatwerk uit eigen atelier
Binnen 2-3 werkdagen gratis verzonden
Retourneren mogelijk
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
Binnenmatten op maat

Droogloopmatten op maat

4 producten
Kleur
Dikte (mm)
Resetten

Kleur

Opslaan
Sluiten

Dikte (mm)

Opslaan
Sluiten
Filteren
Kleur
Opslaan
Dikte (mm)
Opslaan
Meest verkocht

Mattador General

Droogloopmat op maat

Zwart
7 mm

Mattador General

Droogloopmat op maat

Antraciet
7 mm

Mattador General

Droogloopmat op maat

Graniet
7 mm

Mattador General

Droogloopmat op maat

Taupe
7 mm

De droogloopmat op maat

Droogloopmatten drogen je schoenzolen in een paar bewegingen af. Het zachte materiaal waarvan deze droogloper gemaakt is heeft een sterk absorberende werking. Een droogloopmat ligt altijd in huis, het is dus een echte binnenmat. Dit type deurmat is bijvoorbeeld uitermate geschikt als voordeurmat of inloopmat voor bedrijven.

Maar vergis je niet: met het vocht dat van de schoenen afkomt, nemen onze droogloop matten ook heel wat vuil mee. Onze droogloopmatten hebben naast zachte vezels namelijk ook stuggere vezels die ervoor zorgen dat de vuilverwijderende functie uitstekend is. Een Mattador dus!

Diverse kleuren droogloopmat

Onze droogloopmatten op maat zijn leverbaar in diverse mooie kleuren die precies passen bij jouw stijl. Zo is de Mattador General verkrijgbaar in zwart, graniet, grijs en taupe. Zo past er altijd wel een kleur in jouw interieur.

Twee verschillende diktes

Droogloopmatten zijn leverbaar in twee verschillende diktes. Zo is er een droogloopmat 9mm en een een droogloopmat van 7mm. De mat van 9mm heeft een langere vezel waardoor deze de diepst mogelijke reiniging geeft aan je schoenzolen. De 7mm daarentegen is compacter geweven en heeft een hogere slijtvastheid. Wil je de droogloopmat op maat verzonken neerleggen, maar is de dikste mat nog te dun? Geen probleem! Bestel dan een opvulmat van 3mm of 6mm voor onder de droogloopmat leggen.

Een droogloopmat op maat met rand

De Mattador droogloopmatten zijn verkrijgbaar met en zonder rand. De Mattador General en de Mattador Admiral zijn beide namelijk te krijgen met onze randafwerking.
Wanneer je deurmat verzonken in de vloer ligt is deze randafwerking niet nodig en heb je voldoende aan een droogloopmat zonder rand. Ligt je mat niet in een uitsparing? Dan is de droogloopmat met rand ideaal voor jou. De deurmat is door de randafwerking niet alleen een praktische toevoeging aan het huishouden, maar ook een subtiele blikvanger bij binnenkomst.

Een droogloopmat of schoonloopmat op maat?

Een droogloopmat is te combineren met een schoonloopmat voor buiten. Erg effectief, maar niet altijd handig. Voor iedereen die geen twee deurmatten wil gebruiken is er de droog- en schoonloopmat op maat! Deze krachtpatsers hebben zowel de functie van een droogloopmat als een schoonloopmat. Ideaal toch? Heb jij wel oren naar zo’n deurmat? Kijk dan eens naar de Mattador General (7mm) of de Mattador Admiral (9mm). Deze deurmatten op maat houden jouw vloer niet alleen brandschoon, maar ook kurkdroog!

Lees hier wat het verschil is tussen een droogloop- en een schoonloopmat.

Deurmat kopen of droogloopmat kopen op maat

Bij Mattador koop je een basis droogloopmat van 80 bij 50 centimeter of je bestelt een droogloopmat op maat. Je koopt bij ons geen droogloopmat op rol of per meter. Nee, bij ons is het veel gemakkelijker: wij maken de droogloopmat op maat voor jou. Kaarsrecht en tot op de millimeter nauwkeurig! Als dat nog niet fijn is bij een droogloopmat kopen?

Geef de gewenste lengte en breedte op in onze webshop en wij snijden jouw droogloopmat op maat. Zo simpel is het! Het is belangrijk om de mat goed in te meten zodat je de juiste maat bestelt. Kijk voor tips en advies op: deurmat meten, op maat snijden en leggen.

Functioneel en altijd stijlvol – in elke ruimte.

Groene binnenmat op maat
100% MAATWERK
Jij stuurt ons de maten, wij zorgen dat het perfect past.
NEDERLANDSE KWALITEIT
Waar kun je het beter halen dan rechtstreeks uit Genemuiden?
ONGEKENDE SERVICE
Bij een topproduct hoort ondersteuning van de bovenste plank.
Waarom jij een Mattador wilt
100% maatwerk uit eigen atelier
Hoogste kwaliteit voor de beste prijs
Gemaakt in Genemuiden
Binnen 2-3 werkdagen gratis verzonden
Maatwerk wat retour mag
Gooswijn
Gooswijn