Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd
HomeKlantenserviceVerzending & bezorging

Verzending & bezorging

Spannend! Wanneer prijkt die nieuwe Mattador bij je voordeur?

Verzendkosten

Hier kunnen we kort over zijn: bezorgen is gratis in Nederland! Voor België rekenen wij onder de 50 euro maar 2,95 verzendkosten. Volgende vraag!

Levertijd

In de regel heb je jouw nieuwe Mattador binnen vijf werkdagen in huis. Mocht er onverhoopt wat vertraging optreden, dan nemen we altijd contact met je op. Wil je een spoedbestelling doen? Laat het ons dan weten, dan gaan we samen kijken hoe we het aan gaan pakken. Let er trouwens wel op dat het weekend en de feestdagen niet meetellen als werkdagen!

Bezorging

Om de bezorging vlekkeloos te laten verlopen, werken wij samen met QTS Transport. QTS werkt, zoals je ziet, alleen samen met bezorgers met een uitstekende staat van dienst. Zodra wij je pakket hebben aangemeld bij QTS, ontvang je van QTS een e-mail met een Track & Trace. Zo weten we dat jouw Mattador op de plek komt waar je hem nodig hebt. Heb je vijf werkdagen na je bestelling nog geen code ontvangen, neem dan contact met ons op! Mocht je onverhoopt niet aanwezig zijn bij de bezorging, dan word je Mattador naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. Hier kun je je pakket zelf afhalen.

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Onze klantenservice staat voor je klaar

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador