Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
Binnenmatten op maat

Schoonloopmatten op maat

Op maat gesneden tot op de millimeter
Best beoordeelde mat (op maat)
Gratis verzending
9 producten
Kleur
Dikte (mm)
Resetten

Kleur

Opslaan
Sluiten

Dikte (mm)

Opslaan
Sluiten
Filteren
Kleur
Opslaan
Dikte (mm)
Opslaan
Meest verkocht

Mattador General

Droogloopmat op maat

Zwart
7 mm

Mattador General

Droogloopmat op maat

Antraciet
7 mm

Mattador General

Droogloopmat op maat

Graniet
7 mm

Mattador General

Droogloopmat op maat

Taupe
7 mm
Meest verkocht

Mattador Admiral

Schoonloopmat op maat

Zwart
9 mm

Mattador Admiral

Schoonloopmat op maat

Antraciet
9 mm

Mattador Admiral

Schoonloopmat op maat

Grijs
9 mm

Mattador Admiral

Schoonloopmat op maat

Bruin
9 mm

Mattador Admiral

Schoonloopmat op maat

Groen
9 mm

Mogelijkheden schoonloopmat op maat

Met een schoonloopmat op maat kies je voor een deurmat die vuil vakkundig van je schoenzolen verwijdert. En de juiste schoonloopmat neemt het vocht ook moeiteloos mee! De stugge vezels werken als borstels die over het schoenprofiel wrijven. Het vuil en vocht komen hierbij los en blijven achter in de mat. Schoonloopmatten zijn prima uit te kloppen of te stofzuigen en blijven zo jarenlang zorgen voor een schoon huis of bedrijfspand.

Dikke en dunne schoonloopmatten

Schoonloopmatten op maat zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, zodat je de mat verzonken kan neerleggen. Wij leveren onze schoonloopmatten in 7mm en 9mm dikte. Is de mat te dun? Gebruik dan een opvulmat van 3mm of 6mm om het verschil op te vullen.

De kleur die past bij je interieur

Zeker voor een binnenmat geldt dat deze moet passen bij je interieur. Daarom leveren wij onze schoonloopmatten op maat in diverse stijlvolle kleuren. Of je nu gaat voor een grijze of bruine schoonloopmat, of een ingetogen antraciete of zwarte mat, bij Mattador zit je altijd goed!

Schoonloopmatten zonder rand of met rand

Onze schoonloopmatten worden standaard zonder rand geleverd, maar de Mattador General kan in onze webshop ook met rubberen rand van 3 centimeter worden samengesteld.

Een schoonloopmat of droogloopmat op maat?

Er zijn schoonloopmatten die vooral vuil verwijderen en er zijn droogloopmatten die vooral sterk zijn in het opnemen van vocht. Betekent dit dat je twee matten nodig hebt? Gelukkig niet! Maak kennis met de droog- en schoonloopmat op maat. De Mattador General en de Mattador Admiral zijn echte alleskunners.

De Mattador General blinkt uit in vochtopname, maar dankzij de zeer compact geproduceerde nylonvezels verwijdert deze mat ook vuil als geen ander.

De Mattador Admiral is een absolute kei in het verwijderen van vuil, maar deze deurmat heeft niet alleen harde garens, maar ook zachte vezels die het wegnemen van vocht voor hun rekening nemen. Voor welke alleskunner je ook kiest, jouw vloer zal altijd schoon én droog zijn! Lees meer over het verschil tussen een droog- en schoonloopmat.

Gepersonaliseerde schoonloopmat voor buiten

Voor zakelijk gebruikers die hun mat graag willen personaliseren met een logo of tekst, biedt Mattador een schoonloopmat voor buitengebruik. Deze inloopmat garandeert een extreem hoge vuilopname en is waterdoorlatend om schimmelvorming te voorkomen. De kwalitatief hoogstaande en duurzame deurmat garandeert een zo schoon en droog mogelijke werkvloer.

Schoonloopmat kopen bij Mattador

Heb jij je keuze nog niet gemaakt en weet je nog niet welke schoonloopmat bij jou past? Hier vind je ons volledig assortiment in één overzicht. Al onze binnenmatten, buitenmatten, schoonloopmatten en droogloopmatten zijn daar te vinden. Bij Mattador maakt het niet uit voor welke mat je gaat, want je weet zeker dat de mat je schoenen goed schoon en droog veegt.

Functioneel en altijd stijlvol Functioneel en altijd stijlvol – in elke ruimte.– in elke ruimte.

Droog- en schoonloopmat op maat van Mattador
100% MAATWERK
Jij stuurt ons de maten, wij zorgen dat het perfect past.
NEDERLANDSE KWALITEIT
Waar kun je het beter halen dan uit de tapijthoofdstad van ons land?
ONGEKENDE SERVICE
Bij een topproduct hoort ondersteuning van de bovenste plank.
Waarom jij een Mattador wilt
100% maatwerk
Constante kwaliteit
Gemaakt in Nederland
Gratis verzending
Altijd retourneren
Professionele service
Gooswijn
Gooswijn