Gratis verzending
Hoge kwaliteit maatwerk uit Nederland
Snel geleverd
Deurmatten
Zakelijk
Klantenservice
HomeKlantenserviceGarantie & klachten

Garantie & klachten

Garantie en de garantieperiode zijn conform de wet en de Algemene Voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg vastgesteld. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je als consument in alle redelijkheid van het product mag verwachten

Garantievoorwaarden

Wij staan garant voor ons product, echter kunnen wij je helaas geen garantie geven als er sprake is van:

  • Normale slijtage;
  • Opzettelijke beschadiging of nalatigheid;
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • Beschadiging door het niet, of niet juist, in acht nemen van de gebruiksaanwijzing en onderhoud.

Product beschadigd

Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met je bestelling, echter kan het voorkomen dat je product tijdens de verzending beschadigd raakt. Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij samen tot een passende oplossing komen. Hou je gegevens en ordernummer bij de hand. Maak trouwens altijd een foto van de beschadigde mat en verwerk hem nog niet!

Klachten

Als Mattador doen we er natuurlijk alles aan om je tevreden te maken en te houden. Mocht je toch een klacht over onze producten of dienstverlening hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Je ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.

Mocht je het als consument niet eens zijn met de door ons aangeboden oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Voor zakelijke klanten geldt dat je, indien je niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht, de klacht ter bemiddeling kunt voorleggen aan Thuiswinkel. We verwijzen je dan graag naar www.thuiswinkel.org. Als consument kun je hier natuurlijk ook gebruik van maken. Ga hiervoor naar www.sgc.nl.

 

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador

Onze klantenservice staat voor je klaar

Maatwerk service voor deurmatten van Mattador